INFORMATION TILL PINGSTKYRKAN PÅ ÅLANDS BESÖKARE

Anvisningar för minskande av smittorisken – Covid-19

Uppdaterad information 11.5.2021

Från och med 9 maj öppnar vi upp våra gudstjänster och samlingar för max 50 personer. Vi ber dig visa förståelse för att det kan innebära att alla inte får plats. Är dörren låst betyder det att vi är 50 personer närvarande.

För att vi ska kunna samlas så många ber vi dig att använda ansiktsmask, hålla avstånd, vara noggrann att tvätta händerna och stanna hemma vid förkylningssymtom.

Har du barn som du önskar att ska vara med i söndagsskolan ber vi dig att strax före gudstjänst lämna dem till söndagsskolan via ingången på utsidan på nedre plan. Senast vid 12:30 ber vi dig att hämta dem samma väg. Använd inte dörren via trappan på insidan.

Framförallt är vi glada och tacksamma att du vill besöka vår gudstjänst eller och våra övriga samlingar.

Styrelsen för Pingstkyrkan på Åland.